Showkoor Rise Up heeft nog enkele plaatsjes vrij! 

PELT – Na winst en een gouden medaille op de European Choir Games is Rise Up helemaal klaar om aan het nieuwe jaar te beginnen! Er staan weer heel wat uitdagingen op het programma: gastoptredens, EMJ in Neerpelt, World Choir Games in Vlaanderen, bruisende eigen show en  voorbereidingen voor een nieuwe buitenlandse reis. Rise Up schittert en zit helemaal in de lift, ze pakken overal het publiek in en het is een fantastische groep.

Heb jij zin om samen met deze leuke bende op en naast het podium te shinen? Kom dan zeker naar onze proefrepetitie op zaterdag 7 september! Vanaf het tweede middelbaar kan je instappen. Ouder mag ook. We zoeken vooral enthousiaste en gemotiveerde jonge meisjes die graag zingen én dansen. Zaterdag 7 september van
15u30 to 18u30 in het
Sint-Hubertustheater Neerpelt. Zin om te komen? Of nog vragen? Stuur een mailtje naar karin.lauwers@pandora.be