Startdag Chiro Hamont

HAMONT-ACHEL – Ben jij die saaie zondagmiddag ook beu? Wil je je graag uitleven in een avontuurlijk bosspel, groots stadsspel of wil je de coolste forten bouwen? Of ben je gewoon benieuwd naar wat Chiro nu precies is? Kom dan gerust een kijkje nemen op onze startdag! Tijdens de startdag van de jongens word je helemaal ondergedompeld in de sportwereld. Op de startdag van de meisjes vertrekken ze met hun Chiro-raket de ruimte in en gaan ontdekken of ze een échte Chiro-naut kunnen worden. Alle meisjes en jongens vanaf het eerste studiejaar zijn welkom op zondag 15 september van 14 uur tot 17 uur. De startdag zal doorgaan op het Chiroheem in de Molenstraat (achter de Time-Out). Deelname is volledig GRATIS en vrijblijvend! We voorzien ook voor iedereen een gratis vieruurtje. Hopelijk zien we veel enthousiastelingen verschijnen! Heb je nog vragen? Bel gerust naar Sacha (meisjes) 0032 499245838 of Raf (jongens) 0032 472272615.