Wil jij meer bewegen? Start to Run bij Loopgroep Cranendonck !

CRANENDONCK – De zomervakantie is bijna voorbij. Krijg jij ook zo’n zin om dat buitengevoel vast te houden? Trek die loopschoenen aan en doe mee met Yakult Start to Run! Fit of niet, je kunt altijd meedoen. Ruim 70000 lopers zijn je voorgegaan. Het bewijs dat ook jij binnen 7 weken 25 minuten aaneengesloten kunt hardlopen.

Met Start to Run zet je de eerste stap om meer te gaan bewegen. Schrijf je in voor Yakult Start to Run. Dat is leren hardlopen van een goede trainer in een gezellige groep. We beginnen in Soerendonk op maandagavond 23 september om 19.00 uur. Locatie: Sportpark De Braken in Soerendonk.  Iedere les duurt anderhalf uur. Het is daarbij niet een kwestie van continu hardlopen. Ook de theorie over schoenen, kleding, houding en techniek komt aan bod. Daarnaast krijg je tips over bewust eten en drinken en besteden we extra veel aandacht aan blessurepreventie. Een goede warming-up en cooling-down spelen daarbij een belangrijke rol. Heb je twijfels of je het wel kunt? Zou je alvast eens willen kennismaken met jouw trainer en misschien al wel een paar toekomstige loopmaatjes willen ontmoeten? Een idee krijgen hoe het zal gaan en de sfeer opsnuiven? Nog wat dingen willen vragen waar je over twijfelt? Kom Start to Run zelf ervaren op 23 september en schrijf je daarna pas in voor de cursus. Meer info over de cursus staat op

www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/loopgroep-cranendonck of neem contact op met Irma van Gils, tel. 0031 6-23042276, e-mail trainen@loopgroepcranendonck.nl