Proefzwemmen bij ZwemClub Neerpelt

NEERPELT – Kom op zaterdag 7 september om 11 uur naar een proeftraining van ZwemClub Neerpelt. Je kan gratis komen proberen in het zwembad LAGO Pelt Dommelslag en dus kijken of deze sport jou ligt! Zwemmen is plezant, gezond en een uitdaging! Alle kinderen die 1 baan kunnen zwemmen, zijn welkom om in een ontspannen sfeer te sporten. ZwemClub Neerpelt wilt graag van een individuele sport een groepsgebeuren maken. 
Onze zwemmers trainen 2 of 4 uur per week, dit op woensdag en zaterdag. Onder leiding van deskundige trainers worden de technieken van de verschillende zwemstijlen aangeleerd en verbeterd. Om de vorderingen van de zwemmers af en te toe te zien, kan iedereen elke maand vrijblijvend meedoen aan een wedstrijd. ZCN hoopt jullie te verwelkomen op zaterdag 7 september om 11 uur in LAGO Pelt Dommelslag voor een proeftraining zwemmen.