JeugdHengeldag 2019

MAARHEEZE – Ook dit jaar wordt weer een JeugdHengeldag georganiseerd door HSV ‘t Tipke uit Maarheeze. Er zal weer volop gevist worden onder begeleiding. De fijne kneepjes van het vak zullen gedemonstreerd en uitgelegd worden. En dan gaan de vissers natuurlijk proberen enkele vissen te verleiden en te vangen.

Heb je al eens willen vissen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan zal je aan het einde van deze dag aan kennis niets meer ontbreken. Door diverse begeleiders zal je alles worden uitgelegd hoe te vissen met de vaste stok, eventueel ook de feeder als daar je voorkeur naar uit gaat.

Via de website, www.hsvtipke.nl, kun je je aanmelden voor deze leuke dag. Heb je geen vismaterialen? Geef dit dan even aan tijdens de aanmelding en er wordt gezorgd dat er een hengel voor je klaar staat! Het evenement zal dit jaar plaats vinden op 15 september van 09.30 tot 12.00 uur bij ‘t Tipke in Maarheeze.