Samen in beweging met Line dance voor beginners

WEERT – Na het overweldigende succes van het Line Dancen in BeekCwartier start er in het najaar opnieuw een groep beginners op de donderdagmiddag van 13:30 tot 14:30 uur. Een mooie kans om gezellig samen in beweging te komen via Punt Welzijn. 

We beginnen op 26 september met een gratis proefles. Na de proefles kunt u zich inschrijven voor de eerste cyclus. Die bestaat uit 11 lessen, prijs per les is €3  en dient bij aanvang van de cyclus contant voldaan te worden of via een éénmalige machtiging. Line dance is een dansvorm die gedanst wordt in rijen. Elke dans heeft een eigen patroon en wordt op verschillende soorten muziek uitgevoerd. Muziekstijlen als tango, rumba, disco, salsa etc. passeren de revue. Deze dansvorm is geschikt voor alle leeftijden.

U kunt al een kijkje nemen tijdens Cultureel lint op 22 september van 13:30 tot 14:00 uur op de Nieuwe Markt. Inschrijven voor de lessen kan via e-mail beekcwartieractief@puntwelzijn.nl of via telefoonnummer 0031 495-697900. De lessen vinden plaats in ruimte 107 van BeekCwartier, Beekstraat 54 te Weert.