Activiteiten Huiskamer Dorplein september

BUDEL-DORPLEIN –  Zaterdag 7 september is er weer een repaircafé in de Huiskamer van 10.00 tot 12.00 uur. Hebt u kapotte spullen, het repairteam staat voor u klaar. Nieuwe onderdelen graag meebrengen, deze kunnen evt. ook besteld worden, uiteraard op uw kosten. Vanaf 2 september gelden volgende openingstijden: maandag t/m donderdag van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Op maandagmiddag is er breien en haken. Breinaalden en garen zijn voorradig. Ook zijn er talloze voorbeelden van dieren, zoals beer, giraf, lammetje,  poes, egel. Dit zowel voor haken als breien. Natuurlijk ook voorbeelden van truien, kindermutsjes, sjaals, noem maar op. Op dinsdagmiddag wordt er weer rummikub gespeeld. De competitie gaat weer verder. Woensdagmiddag is de creatieve middag en wordt er geknutseld. Donderdagmiddag kunnen er spelletjes worden gedaan en vrijdagmorgen is het koffie-uurtje. Op vrijdag 27 september doen we mee aan de nationale Burendag. De buitenboel bij de Schakel wordt opgeknapt en de huiskamer krijgt een flinke poetsbeurt. Vrijwilligers kunnen zich al opgeven bij de huiskamer van Dorplein.