Fysio Ramaekers en MBC Budel fietsen voor Parkinson!

CRANENDONCK – Aankomende zaterdag is het zover! Op 7 september stapt een grote groep enthousiaste mensen tijdens BikevoorParkinson in Valkenburg op de fiets om de ziekte van Parkinson stukje bij beetje de wereld uit te trappen. Ook vanuit Centrum voor Fysiotherapie Ramaekers en MBC Budel dragen een aantal fysiotherapeuten en vrienden hun steentje bij.

Dit jaarlijks terugkerend evenement vraagt geld en aandacht voor een project dat bijdraagt aan betere zorg voor mensen met de ziekte van Parkinson. Dat geld wordt dit jaar gebruikt om een cursus te ontwikkelen voor huisartsen en praktijkondersteuners.

Wil jij ons hierin steunen en sponsoren? Elke bijdrage is meer dan welkom!

Doneren kan via onderstaande website of in de donatiebox op het Medisch Beweegcentrum op de Dam 5.
https://voorparkinson.nl/campaigns/fysio-ramaekers-en-mbc-budel-fietsen-voor-parkinson/
Onze toppers zijn: Liesbeth van den Dungen, Merijn Ramaekers, Sophie Ramaekers (60 km) en Bram Linders, Teun Linders, Don van Maaren, Lars van Maaren, Martijn Thijssen, Ralf van Spaendonk en Sjoerd van Velthoven (100 km)

Foto Op foto: bovenste rij v.l.n.r.: Sjoerd van Velthoven, Don van Maaren, Merijn Ramaekers, Lars van Maaren, Bram Linders. Zittend v.l.n.r.: Liesbeth van den Dungen,  Jos Heesakkers, Teun Linders