Huiskamer Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – Wist u dat De Huiskamer te Budel-Schoot voor iedereen toegankelijk is, jong of oud? Kom eens een kijkje nemen, en vertel je verhaal onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Openingstijden zijn maandag t/m vrijdag  van 10.00 uur tot 16.00 uur en zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Op maandagmorgen is er schilderen en ’s middags is er tijd voor een spelletje rummikub, kaarten of een gezellig praatje. Dinsdagmorgen zijn de Wapenbroeders aanwezig. Dinsdagmiddag en woensdag kan er weer rummikub of een kaartspel gespeeld worden. Donderdagmorgen zijn de mannen van metaal present en op donderdagmiddag is er de welfare. Op vrijdag en zaterdagmiddag staat er rummikub, kaarten of een gezellig praatje op het programma. Ook hebben we een bookcrossing. Gelezen boeken mag je binnenbrengen, deze worden geregistreerd en voor je het weet kom je jouw boek tegen in Spanje!