September activiteiten in trefpunt ’t Buuls Zitje

BUDEL – Op zaterdag 7 september is er een Repair Café. Hier kunnen tussen 10.00 en 12.00 uur defecte spullen gebracht worden, zoals broodroosters, koffiezetapparaten of ventilatoren. Geef je apparaat een nieuw leven. Het repareren is gratis maar ev. nieuw materiaal moet wel betaald worden. Op woensdagmiddag 11 september is er om 12.00 uur een Griekse lunch. De lunch kost 5 euro. Om 14.00 uur komen de kinderen van ’t Boerderijtje nog knutselen. Op woensdag 25 september gaat Lenie een workshop geven met papier. Van opgerold papier van weekbladen of kranten,  worden onderzetters en schalen gemaakt. Heel mooi en heel makkelijk te maken. Kosten voor deelname zijn slechts € 1,50. Start is om 13.00 uur. Verder zijn er natuurlijk de wekelijks vaste activiteiten zoals kaarten, knutselen, spelletjes, haken, breien en schilderen. En elke dag kun je terecht voor een gezellig praatje met een kopje koffie of thee, ook tijdens de activiteiten. Opgeven voor de activiteiten kan via de email buulszitje@gmail.com, telefonisch 0031 6 10227398 of via Facebook. Je kunt ook gewoon binnenlopen op de dr. Ant . Mathijsenstraat 32 en je naam op het activiteitenbord invullen.