Volksuniversiteit de Kempen 

EERSEL – Volksuniversiteit de Kempen trapt het nieuwe cursusjaar af op de Jubileummarkt van het Kempenmuseum op 8 september. Er is een kraam met de nieuwe folders en allerlei informatie over de cursussen, workshops, lezingen en excursies. U kunt zich meteen inschrijven. Er zijn ook diverse demonstraties van de creatieve cursussen en een bridgedemonstratie. Ook kunt u informeren over het instapniveau van de talencursussen. Kijk voor het programma op de website van de Volksuniversiteit. Op de Jubileummarkt kunt u de kookkunsten zien en proeven van de koks van de kookworkshops en aan het einde van de middag is er gelegenheid tot wijn proeven. Een klein voorproefje op de cursussen wijn proeven die dit cursusjaar op het programma staan. Locatie: Kempenmuseum Eersel. Kijk ook op  www.volksuniversiteitdekempen.nl