Juf Marjo neemt afscheid van onderwijs in Budel

BUDEL – Juf Marjo heeft vrijdag 30 augustus na veertig jaar  afscheid genomen van het onderwijs. Maar liefst 40 jaar lang heeft ze zich voor meer dan 100% ingezet voor Basisschool De Boogurt. Een soort tweede thuis, waar ze kon genieten van de kinderen, bijdragen aan hun ontwikkeling en lief en leed delen met haar vertrouwde collega’s. Dat ze in het zonnetje werd gezet heeft ze dan ook meer dan verdiend! Ze werd door alle leerlingen, collega’s en veel ouders ontvangen. De kinderen zongen haar een persoonlijk lied toe. Vervolgens werden de kinderen van de groepen 1,2 en 3 verrast met een leuk optreden van Jeugdtheater van niks & van Alles. Als klap op de vuurpijl had Marjo iedereen getrakteerd op een overheerlijk waterijsje. Lekker! Ten slotte, in het bijzijn van collega’s werd ze door de directeur toegesproken met warme woorden vanuit het team. Marjo, we gaan je missen! Je passie voor het onderwijs, je hart voor De Boogurt, je warmte, humor en gezelligheid. Bedankt namens alle kinderen, ouders, verzorgers, teamleden en andere betrokkenen.