Kennismaking St. Vincentius vereniging Hamont-Achel

HAMONT-ACHEL – Enkele jaren terug werd onder de vleugels van de St. Vincentius afdeling Neerpelt een werking opgestart in Hamont-Achel. In 2019 is er in Hamont-Achel een eigen afdeling, want de werking groeide zowel aan vrijwilligers als aan activiteit. De nood aan voedselpakketten bij de inwoners in Hamont-Achel is uitdrukkelijk aanwezig. Hoe St. Vincentius werkt en wat dit voor de vrijwilligers betekent, wordt uitgelegd door de verantwoordelijke Ellen Rackels. We kijken eens achter de schermen , want voedselpakketten uitdelen , houdt meer in dan we denken.  We gaan ook meteen hun nieuwe vestiging in Hamont bezoeken. Deze middag gaat door op donderdag 10 oktober. Inschrijven via tel. 0032 11 610588 is verplicht en kan tot en met 4 oktober. De activiteit wordt gehouden in het Ursulinenklooster, ingang via Wal, in Hamont.