Startactiviteit KLJ Meisjes Hamont

HAMONT-ACHEL – Op 20 september is het eindelijk tijd voor onze geweldige startactiviteit!  Alle meisjes vanaf 6 jaar die zin hebben in een knotsgekke avond mogen zich dan komen uitleven op ons jeugdheem! En niet getreurd, ook de ouders zijn welkom op deze foute avond, want voor hen stampen we voor de gelegenheid een KLJ café uit de grond.  We zullen de activiteit starten met een heleboel dolle spelletjes, waarna we afsluiten met een fout feestje. Het is dus zeker toegestaan om je gekste outfit uit de kast te halen! De activiteit is vrijblijvend en bovendien ook helemaal gratis.  Als er nog vragen zijn kan je ons altijd contacteren op: kljmeisjeshamont@gmail.com en ook zullen we te vinden zijn op Hamonttisser waar je al eens kennis kan maken met ons. Tot dan!