Tai Chi in Hamont-Achel

HAMONT-ACHEL – Organisator en lesgever Dirk Cassiers, van Energie door Beweging, legt uit: “Tai Chi Quan is een middel om lichaam en geest in evenwicht te brengen. Wie wil afrekenen met stress, hoge bloeddruk en andere ongemakken zal hier zeker baat bij hebben.” Tijdens de lessen worden niet enkel je gezondheid gestimuleerd, er wordt diepe innerlijke rust en ook je vitaliteit, flexibiliteit en creativiteit wordt verhoogd. De zachte en vloeiende bewegingen geven iedereen kans om deel te nemen: vrouw, man, jong, oud. Al de kwaliteiten en de meditatieve rust die Tai Chi je geeft, zorgen ervoor dat je deze kunst wil blijven beoefenen! Het beoefenen van Tai Chi is dus niet alleen een spirituele en meditatieve weg, maar ook de weg naar jezelf. De lessen zijn wekelijks en volgen de schoolkalender. Inschrijvingen gebeuren per trimester.  Elk jaar beginnen we met een nieuwe beginnersgroep. Dit jaar zelfs op twee verschillende dagen: op dinsdagavond om 19.00 uur en vrijdagochtend om 09.00 uur. Zoek je een eenvoudige en pragmatische manier om je ‘werkelijke’ te ontspannen? Wil je je gezondheid stimuleren en meer energiek door het leven gaan? Maak dan kennis met de basisprincipes van de innerlijke bewegingsleer van de Tai Chi. Meer info: www.EnergieDoorBeweging.be  of email: Dirk@Cassiers.be