Badmintonseizoen weer van start

MAARHEEZE – Na een weekje of zes zomerstop is Badminton Club Maarheeze weer aan het nieuwe seizoen begonnen. De trainingen voor de jeugd lopen alweer 2 weken. Voor de senioren die van trainingen gebruik willen maken wordt spoedig een cyclus gestart. 

Terug van weggeweest is de laddercompetitie. Zowel bij de jeugd als bij de senioren wordt hier binnenkort mee begonnen voor iedereen die daaraan mee wil doen. Intern worden wedstrijdjes gepland en zo volgt er na enige tijd een ranglijst. Dit kan zowel in enkel- als in (mixed) dubbel verband gespeeld worden. Waar voorheen aan het einde van het seizoen een gezamenlijk etentje werd georganiseerd, koos BCM er dit jaar voor om dit bij aanvang van het nieuwe speelseizoen te doen. Bij Taverne ’t Hof werd afgelopen vrijdag met een bijna volledige opkomst van leden en enkele partners genoten van een heerlijk 3-gangen diner. Gezellig en geslaagd zoals altijd; een groot deel bleef daarna ook nog lang naborrelen in de Maarheezer horeca-gelegenheden.

Voor de jeugd staat er in september nog een bezoekje aan Toverland gepland. Zo zijn zij er ook eens op een heel andere manier met elkaar samen tussenuit. Dit wordt mede mogelijk gemaakt met opbrengsten van de Grote Club Actie, die ook nu weer voor de deur staat. Van half september tot eind oktober worden er weer loten verkocht. Al met al genoeg activiteiten op de planning om er weer een mooi seizoen van te maken.

BCM speelt woensdag- en vrijdagavond in de Smeltkroes van 20.30 resp. 20.00 tot 22.30 uur, jeugd op vrijdag van 18.30-20.45 uur. Je kunt recreatief spelen of in competitieverband, tevens kan er training gevolgd worden. Wil je de badmintonsport eens proberen? Kom dan kosteloos een maand op proef meespelen. Voor informatie neem je contact op met Paul Schmitz (0031 495 – 593771) of kijk op www.bcmaarheeze.nl.