Nieuwe werkjaar NEOS Hamont-Achel

HAMONT-ACHEL – Op 5 september opent NEOS Hamont-Achel haar nieuw werkjaar met de lezing over “Diep in Congo”, gepresenteerd door Dr. Robert Medaer en onze eigen voorzitter André Spaas. Beide heren zetten zich al jaren belangeloos in door de noden in dit land aan te pakken. Door hun engagement dalen de gevallen van de ziekte “konzo” gestaag en functioneert het medisch apparaat steeds beter. Ook de honingproductie komt langzaam maar zeker op gang. Na de lezing wordt tijdens een diner het jaarprogramma voorgesteld. Dit gaat door in de feesttent bij het Kompenhof (Hamonterweg 164 in Hamont). De aanvang is om 15.00 uur. Daarna is er een gezellig samenzijn in de feesttent met een heerlijk buffet en de voorstelling van het jaarprogramma. Voor meer info over deze vereniging, surf naar www.neoshamontachel.be