Expositie Odart in Sint Oda Pelt

PELT – Van zaterdag 7 tot en met zondag 22 september is in de leegstaande paviljoenen van Sint Oda Pelt een expositie van 31 kunstenaars te bezichtigen. De werken van de kunstenaars zijn geïnspireerd op verhalen van bewoners van het opvangcentrum en op Sens City, het zintuigencentrum van Sint Oda. Hier wordt geleefd op maat van mensen met een beperking. Elke kunstenaar gebruikt daarvoor zijn of haar individuele beeldentaal op een eigenzinnige wijze. De expositie is een samenwerking tussen Art 27 vzw, Sint Oda dienstencentrum en Rode Kruisopvangcentrum Pelt. Openingsuren zijn dagelijks van 14.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag van 14.00 uur  tot 21.00 uur. Op maandag en dinsdag is het gesloten. Adres: Dienstencentrum Sint Oda, Breugelweg 200, Pelt. Info Sint Oda: www.odart.be, administratie@oda.stijn.be, 011 805849.

Deelnemende kunstenaars zijn: Veerle Achten, Inge Aerden, Pieter Bas, Peter Bergenhenegouwen, Dimitri Casters, Roosje Chini, Christa Claessens, Claude Dendauw, Bart Derison, Suus Elkink, Stefan Elsen, Sterre Goudriaan, Pollie Gregoor, Bart Heijlen, Marijke Henkens, Tjen Heyligen, Hilde Keunen, R&R Kunstsmeden, Fran Kusters, Luc Meekers, Herwig Nulens, Eline Ouwendijk, Peter Palmen, Laine Sajet, Annemarie Schoonens, Annechien Strouven, Eddie Symkens, Mieke Tambuyzer, Janne Van Woensel Kooy, Art Zapedzki.