Halve en Kwart Marathon van Cranendonck

CRANENDONCK – Op 15 september 2019 organiseert Loopgroep Cranendonck haar 12e  Halve en Kwart Marathon van Cranendonck. Deze gezellige loop staat bij veel lopers/loopsters bekend als een van de mooiste, goed georganiseerde hardloopwedstrijd door het prachtige natuurgebied van Cranendonck, onder meer door de Vloeten, de Putberg, het Goor, natuurreservaat De Groote Heide en de Buulbergsche Heide.

De afstanden die je kunt lopen zijn 5 (5.086), 10,5 (10.813) of 21,1 km.  Start vanaf 11.00 uur bij sportpark De Braken in Soerendonk. Elke afstand is één aparte ronde die door prachtige natuurgebieden gaat. Het parcours bestaat uit verharde fietspaden, asfaltfietspaden en asfaltwegen.

Daarnaast wordt ook een scholierenloop georganiseerd voor de jeugd van de basisscholen. Start vanaf 10.00 uur. De afstanden zijn 400 meter voor de jeugd t/m groep 4, 800 meter voor groep 5+6 en 1200 meter voor groep 7+8. Deelname aan de scholierenloop is gratis en voor iedere deelnemer is er een attentie en een prijs voor de 3 snelste jongens en meisjes per afstand. Wie daag jij uit? Kijk op de website www.loopgroepcranendonck.nl voor meer informatie en de bijgevoegde flyer. Voorinschrijven kan t/m 8 september 2019, op de dag zelf kun je inschrijven tot 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd bij het sportpark in Soerendonk.