Ontmoetingen, theater en nieuwe verbindingen in het DigiTaalhuis

CRANENDONCK/VALKENSWAARD – Woensdag 11 september organiseren het DigiTaalhuis Valkenswaard en Cranendonck een publieksactiviteit in de bibliotheek van Valkenswaard. Op deze ochtend worden mensen (vrijwilligers, cursisten, geïnteresseerden, bedrijven, etc.)  geïnformeerd en samengebracht. De ochtend start met theater, maar staat vooral in het teken van het stimuleren van ontmoetingen en nieuwe samenwerkingen ontdekken. Tevens zal een taalambassadeur zijn persoonlijke verhaal vertellen.

De ochtend start om 09.45 uur en duurt tot 12.00 uur en vindt plaats in Bibliotheek Valkenswaard. De toegang is gratis. Wilt u er bij zijn? Meld u dan via e-mail aan bij secretariaat@bibliotheekdekempen.nl, onder vermelding van ‘DigiTaalhuis, 11 september’. Uiteraard kunt u ook bellen. Dit kan naar Macha Mathijssen, telefoonnummer: 06-3359 0936.

Het DigiTaalhuis Cranendonck en Valkenswaard is een initiatief van de gemeente Cranendonck, gemeente Valkenswaard, Cordaad Welzijn, Stichting Lezen & Schrijven, Ster College en Bibliotheek De Kempen en is speciaal opgericht voor volwassenen die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden. Wilt u zelf beter leren lezen en schrijven of kent u iemand die moeite heeft met lezen en schrijven? Of wilt u juist anderen helpen met taal? Neem dan contact op met het DigiTaalhuis. Zie www.bibliotheekdekempen.nl/digitaalhuis voor meer informatie of bel naar bovenstaand telefoonnummer.