Riks de Jong Travel XL presenteert nieuw team! 

BUDEL – “Ons team is nu volledig op krachten en we gaan, samen met onze klanten, een mooie tijd tegemoet!” Aan het woord is Riks de Jong, zaakvoerder van Travel XL Riks de Jong uit Budel. Met vaste medewerkster Monique van Loos-Umans, stagiaire Ofelija Towmasjan en uiteraard Riks de Jong zelf wordt er nu een sterk team gepresenteerd waardoor er nog meer ingespeeld kan worden op de wensen van de klanten. Tijd dus om het nieuwe team voor te stellen. 

Monique heeft al ruim 20 jaar ervaring in de wereld van het toerisme en reizen. “Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in het samenstellen van reizen op maat. Samen met klanten bekijk ik hun wensen en de mogelijke opties en zo komen we samen tot de vakantie van hun dromen. Maar ook voor het arrangeren van gezinsvakanties ben ik de aangewezen persoon. Ik heb zelf drie kinderen en weet dus uit eigen ervaring wat belangrijk is wanneer je reist met kinderen.” Monique en haar man hebben zelf altijd gereisd, ook nadat ze mama werd. “Het fijnste is als je klanten, met of zonder kinderen, op een zorgeloze vakantie kan laten gaan. Ontzorgen is dan ook bij iedere boeking iets wat ik hoog in het vaandel draag.” Monique snapt dat heel wat klanten tegenwoordig kiezen voor een online boeking, maar dat is in veel gevallen een duurdere keuze dan eens langskomen bij een reisbureau. “Wij kunnen namelijk vaak hoge prijzen omzeilen dankzij onze connecties en ervaring. Bovendien wordt je vakantie van A tot Z door ons geregeld, gaande van je vervoer van het vliegveld naar je hotel, eventuele excursies en andere zaken waar je misschien bij de boeking nog niet bij stilstaat maar je wel overvallen als je op je locatie aankomt. En een ander pluspunt is dat wij snel kunnen inspelen op eventuele problemen zoals stakingen of onverwachte faillissementen van airlines.” Dankzij de uitbreiding van het team met Monique kan Travel XL Riks de Jong nog een extra service aanbieden. “Want vanaf nu zijn we niet enkel bereikbaar tijdens de openingsuren van het kantoor, maar kunnen we ook in de avonduren een afspraak op locatie inplannen,” aldus Monique. 

Stagiaire Ofelija zal eveneens een vertrouwd gezicht worden op het kantoor van Riks de Jong Travel XL. De twintigjarige Ofelija volgt de opleiding ‘Evenementen Organisatie’ bij Gilde Opleidingen Weert. “Ik zal samen met Riks instaan voor de organisatie van onze deelname aan verschillende vakantiebeurzen, maar ook het in goede banen leiden van de jaarlijkse artiestenreis zal één van mijn taken worden. Daarnaast ben ik natuurlijk actief op het kantoor om klanten te begeleiden, boekingen door te voeren en andere administratieve taken.” Ofelija zal haar ogen en oren de komende maanden zeker de kost geven. “Ik denk dat we elkaar goed aan zullen vullen en dat ik veel kan leren van zowel Riks als Monique.” Riks zelf blijft uiteraard klaarstaan voor zijn klanten. Maar dankzij de versterking van het team zal hij zich eveneens kunnen richten op de rondreizen die reisorganisatie Bonanza te bieden heeft. “Belangrijk is dat zowel Monique als Ofelija dezelfde visie delen als mijzelf: de klant is het allerbelangrijkste,” vertelt Riks.  “Klanten weten dat ze bij ons op een persoonlijke service kunnen rekenen en dat we altijd zoveel mogelijk rekening houden met hun vakantiewensen. En dat zal niet veranderen!” 

Riks de Jong Travel XL is gelegen aan de Ant. Meurkensstraat 14 in Budel. Het kantoor is telefonisch te bereiken via tel. 0031 495 494 908 of per mail via riks@btts.nl