Zomer Voorbij

BUDEL-DORPLEIN – Zaterdag 14 september organiseren de Vrienden van Dorplein de 7e editie van de Zomer Voorbij in De Schakel in Budel-Dorplein. Vanaf 16.00 uur wordt dit gezellige evenement voor jong en oud geopend. Dit jaar, terug van weggeweest, hebben we weer een Blote Voetenpad. Starten kan vanaf 16.00 tot 17.00 uur. Je komt over allerlei verschillende ondergronden zodat je met je blote voeten kunt ervaren hoe zand, water en stenen onder je voeten voelen. Het Blote Voetenpad is bovendien een mooie route. Speciaal voor de kleine en iets grote kinderen is er een springkussen en natuurlijk zal ook Ballonnen-Clown Willy de kinderen vermaken. Muziek wordt deze middag verzorgd door DJ Koetsie. Daarna schakelen we vanaf 18.00 uur over op een Knotsgekke Foute Zomeravond met o.a. optredens van John Kagie (bekend van Budel Kermis), de Foute Jongens en DJ Koetsie. Een breed repertoire zal voorbijkomen, waarbij zowel de muziekliefhebber als de feestvierder zeker niets tekort zal komen! Laat je verrassen en vier samen met de Vrienden van Dorplein de Zomer Voorbij 2019!