Opbrengst Fairbrunch Wereldwinkel voor ’t Kietelt

HAMONT-ACHEL – Als wereldwinkel Hamont-Achel zijn we er fier op dat we naast kinderen uit het zuiden, ook kansarme kinderen van Hamont-Achel gelukkig kunnen maken. Onlangs mochten we de opbrengst van onze jaarlijkse Fairbrunch, goed voor 27 verjaardagsdozen, overhandigen aan ’t Kietelt (afdeling Hamont-Achel). Dit is een organisatie die geld inzamelt om kansarme kinderen een verjaardagsdoos te kunnen bezorgen, zodat ook zij echt hun verjaardag kunnen vieren. Meer info op www.kietelt.be Wil je ook projecten steunen ? Kom dan boodschappen doen of een leuk cadeautje halen in de wereldwinkel van Hamont-Achel of ga naar de volgende brunch. Lekker eten voor een goed doel, dat is twee vliegen in één klap!Zet onze volgende Fairbrunch van 15 maart 2020 alvast in je agenda!