ZIGGO stopt met analoge TV

REGIO – Ook Ziggo gaat door met vernieuwen en daarom stopt Ziggo binnenkort met analoge tv in uw regio. Ziggo gaat volledig over op digitale kabel tv. Zo is Ziggo klaar voor de toekomst. Check vóór dinsdag 24 september al uw tv’s in huis, in de huiskamer, de slaapkamer of op zolder. Kijk je ergens tv zonder kastje of CI+ module? Check overal of je digitaal kijkt. De rest blijft hetzelfde, alleen tv gaat digitaal. Analoge radio blijft gewoon. 

En mee schakelen heeft geen gevolgen voor je abonnement.

Voorkom dat u geen tv meer kunt kijken! Schakel zo snel mogelijk mee naar digitale kabel tv. Het zou jammer zijn als u geen tv meer kunt kijken. Want dinsdag 24 september stopt Ziggo echt met het analoge tv-signaal. Dit geldt voor alle tv’s in huis. Nadat het analoge tv-signaal stopt, kijkt u nog steeds gewoon tv via de kabel. Alles haarscherp, in digitale beeldkwaliteit. Met 15 zenders erbij, inclusief Ziggo Sport. Mee schakelen verandert niets aan uw abonnementskosten. Heeft u een vraag of hulp nodig? Neem dan contact op met:

EP: van der Kampen, Dr. Anton Mathijsenstraat 11 in Budel, telefoon 0031 495-497179 of via ep@vdkampen.nl