Dag van de Landbouw in Hamont-Achel 

HAMONT-ACHEL – Op zondag 22 september wordt de Dag van de Landbouw gehouden aan  melkveebedrijf Buite Hei van de familie Boonen (Buitenheide 10 in Achel). Om 10.30 uur wordt er gestart met een Eucharistieviering op het bedrijf, gevolgd door het eetfestijn t.v.v. basisschool De Achelier. Om 13.00 uur is iedereen welkom tijdens de opendeur op het melkveebedrijf. Kinderen kunnen er tussen 13.00 uur en 17.00 uur een rondleiding krijgen en er zijn tal van leuke activiteiten. Zo is er een behendigheidswedstrijd voor tractoren, een demonstratie vendelzwaaien, een fietszoektocht voor jong en oud, een kubb kampioenschap t.v.v. ngo Trias, een optreden van “Stuntteam Flaming Stars” en een kinderboerderij. Er kan gesmuld worden van hoeve ijs en er is een serenade door Koninklijke Fanfare Kempenbloei. Iedereen welkom!