CC De Adelberg stelt een ruim en kwaliteitsvol schoolprogramma voor

LOMMEL – Theater biedt leerlingen de kans om hun blik op de wereld en anderen te verruimen en laat hen kennismaken met maatschappelijke onderwerpen die hen tot nadenken zetten. De Adelberg zet daarom elk jaar haar beste beentje voor om scholen een mooi, gevarieerd en kwaliteitsvol programma aan te bieden, zowel voor kleuters, lager als secundair onderwijs. Het resultaat is een mooie mix van theater, muziek, humor en film.

Met het nieuwe schooljaar voor de deur, stelt Cultuurcentrum De Adelberg graag het schoolprogramma 19-20 voor. Het aanbod werd zorgvuldig samengesteld met oog voor de leefwereld en interesse van de kinderen en de jongeren. Op de kalender staan o.a. MT De Kolonie, Salibonani, 4hoog, Theater Gnaffel, Theater Tieret, FroeFroe, De Mannschaft, Beumer & Dorst, Danstheaer AYA, Mich Walschaerts & Ineke Nijssen en véél meer…

Het volledige schoolprogramma 19-20 kan je raadplegen op de website www.ccdeadelberg.be. Tijdens het schooljaar 19-20 vinden verbouwingswerken plaats in de foyer van het cultuurcentrum. Om het comfort voor de leerlingen en artiesten te garanderen is aan de achterzijde van het gebouw een pop-upfoyer opgetrokken om bezoekers van de schouwburg op een aangename manier te kunnen ontvangen. Verder zullen ook enkele schoolproducties op locatie worden ingericht o.a. in het Raadhuis op het Marktplein. In het voorjaar werd Bo Moelans aangesteld als nieuwe programmator van het scholenaanbod. Voor meer info en vragen kan je haar bereiken via bo.moelans@ccdeadelberg.be of telefonisch op het nummer 0032 11 399 699.