Sint Odafeesten 20, 21 en 22 september 2019…Samen feesten voor het goede doel

OVERPELT – Terwijl wij deze tekst schrijven – eind juli -, genieten wij nog volop van de hoogzomer. De temperaturen schieten de hoogte in. Wij genieten van de lange, warme zomeravonden en de barbecues met familie en vrienden. 

De herfst mag nog lang op zich laten wachten maar toch kijken wij al uit naar het weekend van 20, 21 en 22 september 2019. Dat weekend zet Sint Oda immers haar feestneus weer op en maakt zich klaar voor een heel weekend feesten! 

Het feestweekend wordt vrijdagnamiddag 20 september 2019 om 13.30 uur ingeluid met het Noene Feest met als thema ‘Waar sprookjes tot leven komen’. Alle kinderen van andere instellingen en kinderen van 4 tot 12 jaar uit Pelt en omstreken kunnen genieten van een leuke kindernamiddag en -fuif. Om 20.30 uur is het met de Pop- en Ambiancefuif ‘Nacht van de Zorg’ de beurt aan de grote mensen. ‘De Toâpe Geraapte’ zal een spetterend optreden geven, gevolgd door hippe muziek van de DJ. Thema: ‘Jungle Fever’. Voorverkoop 5,00 euro, kassa 8,00 euro    

Op zaterdagavond 21 september kan u van 17.00 uur tot 20.30 uur op ons eetfestijn ‘BistrOda’ terecht voor mosselen, vispannetje, stoofvlees, kippasteitje, vegetarische pasta. Ook kindermenu verkrijgbaar. Wens je te komen meesmullen, schrijf dan vóór 6 september in voor het eten! Meer info hieromtrent is te vinden op de website www.sintodafeesten.be of bel 011 64 28 60. 

Zondag 22 september 2019 is er om 11.00 uur een dankmis met optreden van de Rocky Band van Sint Oda. Aansluitend op de mis kan je in de feesttent terecht voor een aperitiefje alvorens te genieten van een heerlijke maaltijd op ‘BistrOda’. Inderdaad, ook op zondag kan je van 11.30 uur tot 13.30 uur en van 14.00 uur tot 15.30 uur op Sint Oda genieten van de hierboven vermelde gerechten. Ook hier dien je voor in te schrijven!

Sluit het feestweekend af met iets lekkers. Een tasje koffie met een lekker stukje taart, een verfrissend ijsje…’t Zoet genot is op zondag van 15.30 uur tot 17.00 uur te verkrijgen.

Voor de zevende keer organiseren wij op zondag een ‘KinderSpeelPaleis’. Vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur zijn alle kinderen welkom in het leukste in- & outdoor speelparadijs.  Deze dag staat volledig in het teken van kinderen tussen 2 en 12 jaar. Zoals elk jaar hebben wij weer gezorgd voor een superleuk aanbod. Klimmuur, speleobox, stuntvalmat, laserschieten, coole springkastelen, creatieve knutselhoek, grimeren en nog veel meer. Dit is maar een greep uit de superleuke activiteiten! Handig om te weten is dat er ook een peuterzone is. Hier kunnen de allerkleinsten onbevreesd klimmen en klauteren. Kinderen betalen 5,00 euro, ouders 2,00 euro. Kinderen jonger dan 2 jaar hebben gratis toegang tot het KinderSpeelPaleis.

Kortom…voor ieder wat wils! Tijdens dit weekend kan je komen eten, drinken, feesten, bezinnen en ravotten. Wij kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen!

Gelegenheidsadres: Sint Oda, Breugelweg 200, 3900 Pelt Tel. 0032 11 64 28 60  

Kijk voor meer informatie op www.sintodafeesten.be

De opbrengsten van deze Sint Odafeesten zullen integraal besteed worden aan een wandel- en belevingspad met bewegingstoestellen en allerlei zintuigprikkelende installaties voor de bewoners. Opnieuw rekenen wij ook op uw engagement. Zo investeren wij immers samen in toekomstige zorgvragen.