Bergrunners in halve marathon van Hamont 

HAMONT – Afgelopen zondag hebben enkele lopers van De Bergrunners deelgenomen aan de groene halve marathon in Hamont. Hans van Vlierden koos voor de kortste afstand van 5 kilometer. Deze afstand liep Hans uit zonder problemen ondanks zijn trainingsachterstand. Marjo Davits en Nicole Davits liepen de groene halve marathon (21.1 km.) Beiden gingen in een behoudend tempo van start en dit konden ze in het vervolg van de wedstrijd goed volhouden. Ze finishten in een mooie tijd van 1.58.22 min. Marjo mocht nog op het podium plaatsnemen omdat ze als derde eindigde in haar categorie. Beide dames hebben genoten van de goed georganiseerde en mooie groene route van deze halve marathon in Hamont. Ze konden een mooie prestatie neerzetten door de perfecte weersomstandigheden.

Trainingen: De avonden worden weer korter en dan gaan de avondtrainingen weer naar het industrieterrein met ingang van eind september. Heb je zin om gezellig in groepsverband te hardlopen, actief te wandelen of te nordicen? Dit kan bij de Bergrunners, kom geheel vrijblijvend enkele trainingen bezoeken. Voor meer info zie de site: www.bergrunners-budel.nl of bel: 0031 6 14139196