HAC Weekblad 13 september

Het is dan wel vrijdag de 13de maar maak je geen zorgen: HAC Weekblad is er gewoon weer! Ook deze week staat de krant boordevol actueel nieuws uit de regio. Zo werd de Hamontse tennisster Elise Mertens in de bloemetjes gezet na het behalen van haar eerste Grandslamtitel op de US Open, hebben we heel wat aandacht voor ’75 jaar Bevrijding in zowle Nederland als België’, werden er weer tal van evenementen georganiseerd door de lokale Gildes en jagen er heel wat inwoners uit Budel-Dorplein op miljoenen in Miljoenenjacht. Verder is er onze maandelijkse bijlage ‘Wonen in de Grensstreek’, een Beautypagina met deze keer in de kijker: Beauty Concepts, is er weer veel gesport en staan er heel wat culturele activiteiten op het programma. HAC Weekblad staat dus ook deze week weer garant voor veel leesplezier!