Rock Monsieur 2019

HAMONT-ACHEL – Het jaarlijkse festival Rock Monsieur kon ook dit jaar weer op veel toeschouwers rekenen. Op zaterdag 7 september trok heel wat volk naar het Marktplein in Hamont om bands zoals de Guy Swinnen Band, Magnapop en Le Noise te aanschouwen. Er werd genoten van veel goede muziek en heel wat gezelligheid. En de kater viel mee, want zondag 8 september was er weer heel wat volk ‘s middags op de been voor de Groene Halve Marathon. Heel wat kinderen deden mee aan de stratenloop voor de scholen, gevolgd door de start van de handbikers, wheelers, skeelers en de lopers voor de 5 km, 12 km en de halve marathon. Ondertussen was er vanalles te beleven op de Wal, het Marktplein en de omgeving van het stadhuis. Springkussen in alle vormen en maten, stands van verschillende lokale verenigingen, theatervoorstellingen,… en op het Marktplein kon iedereen onder andere vanaf 17.00 uur meedoen met Vlaanderen Zingt, dat in goede banen werd geleid door zanger Maarten Cox. 

Dank aan Frank Emmers voor de foto’s!

Foto’s Frank Emmers