sv Budel haalt dubbele cijfers tegen Sterksel

sv Budel heeft ook de tweede bekerwedstrijd in de poulefase overtuigend gewonnen. Sterksel kwam binnen een minuut verrassend op voorsprong, maar daarna domineerde sv Budel de gehele wedstrijd. Uiteindelijk stond er een monsterscore op het scorebord, want het werd 10-1 voor het team van hoofdtrainer Walter van Ommeren. Roel van Geldorp was overduidelijk de meest belangrijke speler aan de kant van sv Budel met vier treffers en een assist.

De tien treffers werden door sv Budel keurig verdeeld over de twee helften. Naast Roel van Geldorp (vier treffers) kwamen ook Jasper Beerten (twee treffers), Dennis Verstraeten (twee treffers), Koen Bogers en Rik Bogers kwamen tot scoren. Smet op de wedstrijd was het uitvallen van aanvaller Koen Bogers met een ogenschijnlijke zware knieblessure. We hopen dat het uiteindelijk mee zal vallen. Volgende week zal sv Budel met Riethoven gaan uitvechten welk team de volgende ronde van het bekertoernooi zal halen. Bij een overwinning of een gelijkspel bekert sv Budel verder. De wedstrijd zal in Budel gespeeld worden en start om 14.30 uur. De eerste thuiswedstrijd van het seizoen is verplaatst van zondag 22 september 2019 naar zaterdag 21 september 2019 om 19.00 uur. sv Budel speelt dan thuis tegen degradant Gestel.

Foto Roel van Geldorp