Alzheimer Café Weert 

WEERT – Op maandag 16 september a.s. starten wij met het nieuwe seizoen van het Alzheimer Café. We hopen  dan weer vele bezoekers  te mogen ontvangen.   Deze avond hebben we als thema:  Goed slapen en dromen. Veel mensen met dementie en hun mantelzorgers hebben problemen met slapen. Zij kunnen maar moeilijk in slaap komen, worden ’s nachts vaak wakker of dromen heel naar. De volgende morgen staan zij moe op, terwijl goed uitgerust zijn juist zo belangrijk is. We gaan hierover in gesprek met een psychologisch onderzoeker en droomexpert-trainer. Zij geeft tips om beter te kunnen slapen en vertelt over haar ervaring met personen met dementie en hun mantelzorgers. Wat is het verschil tussen een gezonde en slechte slaper? Hoe is het slaapritme van iemand met dementie en wat betekent dit voor de partner/mantelzorger?

En natuurlijk is er alle gelegenheid om uw eigen vragen te stellen. Het Alzheimer Café wordt gehouden in Het Keenter Hart, St. Jozefskerkplein 3, 6006 ZH te Weert en is vanaf 19.00 uur geopend. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur Iedereen is van harte welkom. Mensen met dementie en hun partners of familieleden, mantelzorgers, hulpverleners en andere belangstellenden, jong en oud. Aanmelden is niet nodig: u kunt zo binnenlopen. Uw eerste kopje koffie  of thee is gratis en voor uw volgende consumptie betaalt u  slechts een bescheiden vergoeding. Graag tot ziens in ons Alzheimer Café.

Info: irene.verheijden@hulpbijdementie.nl