Atep Budel, dé Woonspecialist, verwezenlijkt uw woondromen! 

BUDEL – Al 4 generaties lang is Atep een vertrouwd adres in de regio. Wie op zoek is naar gordijnen, vloeren, raamdecoratie,… is hier aan het juiste adres. Dit voorjaar onderging de winkel van John en Chaja Peters uit Budel een grote verbouwing. En met ‘Oktober Woonmaand’ in het vooruitzicht is een bezoekje aan dé Woonspecialist zeker de moeite waard. 

De dagen worden korter, de temperaturen dalen… om het binnenshuis nog gezelliger te maken kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een heerlijk vloerkleed. Deze afdeling werd tijdens de verbouwing ook volledig onder handen genomen waardoor klanten hier niet enkel voor een ruim aanbod karpetten terecht kunnen, maar eveneens kunnen vertrouwen op het professioneel advies van het Atep-team. “Ook erg leuk is de nieuwste Inspiration Shop van Luxaflex. Onze klanten kunnen er dankzij diverse visuals meteen zien hoe de producten van Luxaflex in hun woning tot hun recht komen,” vertelt John enthousiast. Verder presenteren we met enige trots onze nieuwe pvc afdeling.” Uiteraard is Atep nog steeds hét adres voor al uw gordijnen. Deze afdeling heeft eveneens een make-over gekregen. “We blijven maatwerk leveren. Dankzij ons team van woonspecialisten, ons eigen atelier en onze eigen stoffeerders blijven we ons op het gebied van service en kwaliteit onderscheiden van anderen.” Atep biedt altijd maatwerk aan huis. Wanneer er een keuze gemaakt is en de order geplaatst wordt, komen de specialisten bij u thuis inmeten en leveren ze maatwerk, precies passend in uw interieur. De medewerkers staan altijd klaar om een gratis offerte te maken en gratis binnenhuisadvies te geven. Het doel van de medewerkers van Atep is het verwezenlijken van uw woondromen!

Atep is ondertussen al bijna 2 jaar aangesloten bij De Woonspecialist. Deze organisatie verenigt zelfstandige ondernemers uit de woonbranche. “Het grote voordeel hiervan is dat we veel van elkaar kunnen leren waardoor we, dankzij de gebundelde krachten, het beste kunnen bieden naar de klanten toe. Thema’s zoals de nieuwste collecties, de trends, de aanwezigheid op diverse social media,… kunnen we bij elkaar aftoetsen en op punt zetten. Bovendien houden we de regie van de winkel wel steeds in eigen handen, waardoor we zelf kunnen beslissen wat het beste werkt voor onze klanten.”

Atep dé Woonspecialist is te vinden aan de Nieuwstraat 1 in Budel. De winkel is iedere dag geopend van  9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur. Zaterdag is de winkel geopend tot 17.00 uur. Zondag en dinsdagnamiddag is de zaak gesloten. En op zondag 29 september, tijdens de Herfstkoopzondag in het centrum van Budel, staat ook het team van Atep klaar voor de klanten. Voor meer informatie kijk zeker eens op atepwonen.woonspecialist.nl

Foto’s Kim Vos Fotografie