Beauty Concepts: gespecialiseerde behandelingen voor schoonheid én gezondheid 

BUDEL – Jolanda Bouwer, eigenaresse van Beauty Concepts in Budel, zit al sinds 1997 in het vak van schoonheidsspecialiste. Iedereen kan bij haar terecht voor gespecialiseerde behandelingen, die zich niet enkel richten op de schoonheid maar ook op de gezondheid en het verbeteren van verschillende huidproblemen. 

In de salon wordt gebruik gemaakt van de producten van hannah®, die bijdragen tot een goede verzorging en de verbetering van de huid. Jolanda is gecertificeerd om hannah® bindweefselmassages uit te voeren. Deze behandeling maakt de huid voller en strakker en vermindert o.a. rimpels, littekens en kraaienpootjes. Ook verbetert het de conditie van de huid en de doorbloeding. Jolanda laat haar klanten graag zien hoe ze de producten van hannah®, die trouwens te koop zijn in de salon, thuis kunnen gebruiken. En ook het aanbrengen van permanente make-up en medische camouflage waarmee pigmentvlekken of bv. vitiligo (witte plekken op de huid) opgelost of beter gezegd gecamoufleerd kunnen worden behoren tot de mogelijkheden bij Beauty Concepts. Een van de onderdelen hiervan is de medische tepelhofpigmentatie, wat vaak nodig is na de reconstructie van de borst(en). 

Maar dat is nog lang niet alles, want bij Beauty Concepts worden nog meer gespecialiseerde behandelingen aangeboden. Zo is er de behandeling van acné, voor zowel de jongere als oudere huid. Erg effectief zijn de behandelingen met de Dermaroller waardoor er meer elastine en collageen in de huidcellen aangemaakt wordt. Dit resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid en geeft erg goede resultaten bij huidproblemen zoals o.a. acné, littekens, pigmentatieproblemen, rimpels en striae. Rimpelreductietherapie, waarbij de huid meer volume krijgt en minder rimpels, is ook een van de mogelijkheden, net als chemische peelings.  Jolanda is GGD gecertificeerd waardoor de klanten verzekerd zijn van een hygiënische en bekwame behandeling. Bovendien is Jolanda ook ANBOS-gecertificeerd en biedt ze behandelingen aan die in sommige gevallen vergoed kunnen worden. 

En dan is er nog de Cryo21 therapie. Deze behandelingen, op basis van koudetherapie, veroorzaken een thermische schok in de vetcellen waardoor deze cellen definitief afsterven. Zo krijg je fantastische resultaten, niet enkel op het gebied van afslanken maar ook op het gebied van huidversteviging. Bovendien is deze therapie volledig pijnloos, snel en betaalbaar! Bij elke behandeling met de Cryo21 wordt er een laagje vetcellen permanent verwijderd. Een behandeling duurt maar 20 tot 30 minuten en bij sommige lichaamszones is het resultaat al direct zichtbaar. Heel wat lichaamszones kunnen behandeld worden dankzij de Cryo21. Denk aan gezicht, hals, decolleté, de (dubbele) kin, armen, borsten, buik, zwembandjes oftewel lovehandles, billen, kuiten,… De mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij de Cryo21 therapie bevriezen niet enkel de vetcellen, ook cellulitis vermindert, de vormen van het lichaam verbeteren en het lichaam slankt af. Bovendien stimuleert de Cryo21 de bloedsomloop en draineert het afvalstoffen. Er zijn dus tal van positieve effecten! En de resultaten spreken dan ook voor zich. Jolanda wil iedereen kennis laten maken met deze nieuwe behandeling. Daarom kan je nu inschrijven voor de proefdagen op 25 september, 2 oktober en 19 oktober. Tijdens deze kennismaking kan je de resultaten van de Cryo21 zelf ontdekken! U kan al een proefbehandeling boeken voor slechts €60 tijdens de Cryo21 proefdagen. Om voor iedere klant voldoende tijd te voorzien wordt er enkel op afspraak gewerkt. 

Een afspraak maken met Jolanda kan via tel. 0031 6 23882868. Jolanda’s Beauty Concepts is gelegen aan het Molenhof 13 in Budel. Surf voor meer info naar www.jolandas-beauty-concepts.nl