Hamontenaren doen mee aan Rammelbakken Race

HAMONT-ACHEL – Kees de Lange Boom (61 jaar neemt samen met zijn zoon Martijn de Lange Boom (30 jaar) en zijn schoonzoon Rob van der Zanden (39 jaar) deel aan de Rammelbakken Race. Ze zullen in 7 dagen van Breda naar Boedapest trekken. Alle deelnemers hebben dezelfde passie voor auto’s en avontuur. De voorpret begint al bij de voorbereiding, want de heren sleutelen samen aan een oude Volvo, ze hebben hem gepimpt met allerlei toeters en bellen en andere snuisterijen zoals extra lampen, verstralers, stickers van sponsoren… Veiligheid blijft uiteraard voorop staan. Kees, Martijn en Rob rijden met een Volvo uit 1999, V70,2.4., 170 pk. Het is een oud maar degelijk voertuig. Hij werd nagekeken en apk gekeurd en compleet opgepoetst met als doel: vooral goed opvallen tussen alle originele deelnemers. Door de organisatie zijn de campingplaatsen geregeld, samen met een ontbijt. Voor de rest moet zelf gezorgd worden, al zijn er altijd gezonde foodtrucks aanwezig. ‘s Avonds is er de gezelligheid van een grote familie camping, bezocht door mensen uit alle lagen van de bevolking. De heren kijken er enorm naar uit en Kees is super gedreven om dit avontuur samen met zijn zoon en schoonzoon te mogen beleven. Voor en tijdens de tocht moeten alle teams verschillende opdrachten uitvoeren zoals het krijgen van publiciteit. Dat is bij dezen dus geregeld! Veel succes mannen!