JanseDeCoomp presenteert: Ruik er eens aan 

BUDEL – Budel is een cabaret duo rijker. Boy Jansen en Addie Compen bundelen hun humor en toneelervaring onder de naam JanseDeCoomp. Derde en Vijfde Kerstdag 2019 brengen ze hun eerste voorstelling ‘Ruik er eens aan’ op de planken in Walburg Hamont.

De combinatie tussen beide heren is ontstaan door hun liefde voor het toneel, hun niet-te-stoppen podiumdrang en hun gezamenlijk gevoel en voorkeur voor kluchtige humor. Dit alles komt samen in een revue-achtige voorstelling waarin sketches, stand-up comedy, improvisatie en kluchtig toneel elkaar afwisselen. Wie aan Boy Jansen denkt, denkt meteen aan Tonpraten. Logisch! Boy is al jaren een graag geziene artiest op tonpraatavonden in Brabant en Limburg. Tijdens het Keiebeiters Kletstoernooi won Boy afgelopen jaar zelfs de hoogst te behalen onderscheiding: De Zilveren Narrenkap. Daarnaast speelde hij vele jaren toneel bij ONA en was hij regisseur van KNAL Leende en van Bloed, Zweet en Tranen tijdens de Brabantse Dag in Heeze. Aan podiumervaring geen gebrek. Dat laatste geldt zeker ook voor Addie Compen. Hij staat wekelijks op het podium als lid van de Lawineboys. Een feest duo dat al bijna 20 jaar door binnen- en buitenland reist met hun hits ‘Joost’, ‘Zuipen’ en het met een gouden plaat bekroonde ‘Sex met die Kale’. Ook Addie stond 11 jaar in de ton en was vele jaren lid van toneelvereniging ONA. Hij speelde 15 rollen en regisseerde daar maar liefst 10 kluchten.  De ervaring van Boy en Addie resulteert nu in de avondvullende voorstelling: ‘Ruik er eens aan’.  De voorstellingen zijn op vrijdag 27 december en zondag 29 december vanaf 20.15 uur in Walburg Hamont. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.jansedecoomp.nl