Tennislessen voor de jeugd bij Tennis Club Maarheeze

MAARHEEZE – Ook dit najaar organiseert TC Maarheeze tennislessen voor de jeugd.

Tijdens de lessen staan bewegen, plezier en het aanleren van de basisslagen centraal. De kinderen oefenen onder leiding van onze ervaren tennistrainer. Er is veel persoonlijke aandacht voor ieder kind.  Er zijn 10 kennismakingslessen voor een zeer gereduceerd en aantrekkelijk tarief. De lessen zijn:  woensdag van 17.00 tot 18.00 of van 18.00 tot 19.00 uur of  vrijdag van 16.30 tot 17.30 uur. De  eerste les start in week 25 (woensdag 2 of vrijdag 4 oktober, bij voldoende aanmeldingen). De lessen worden gegeven op sportpark De Romrijten aan de Philipslaan in Maarheeze. Maak gebruik van deze unieke gelegenheid en laat uw zoon/dochter bewegen!!! Bent U geïnteresseerd ? Kijk voor verdere info en opgave voor de les op www.tennisclubmaarheeze.nl/tennisles_jeugd