‘Dag van het jonge kind’ in Bibliotheek Budel

BUDEL – Op woensdagmiddag 18 september van 14.00 tot 16.00 uur is er voor jonge kinderen uit de gemeente Cranendonck en hun ouders/verzorgers van alles te beleven in de Bibliotheek Budel. Een vrijwilliger van de Bibliotheek leest deze middag voor aan de kinderen in het kader van Boekjes en Babbels. Ook kunnen de kinderen kennismaken met Co de Rups en met behulp van Quiver komen je mooiste kleurplaten tot leven. Medewerkers van Bibliotheek de Kempen zijn ondertussen aanwezig om ouders/verzorgers te informeren over het belang van voorlezen. Allerlei handige tips & trucs worden aangeboden om het (voor)lezen nog leuker te maken. Diverse organisaties die direct betrokken zijn bij de opvoeding, scholing en opvang van dreumes, peuter en kleuter hebben een afwisselend en actief programma samengesteld op de “Dag van het jonge kind.” Peuters, kleuters en hun ouders/verzorgers zijn van harte welkom bij de activiteiten en workshops die gehouden worden. Naast de diverse activiteiten geven de deelnemende instellingen en organisaties volop informatie over allerlei praktische zaken met betrekking tot 0 – 6 jarigen. Jong en oud zijn van harte welkom. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie is ook te vinden op www.bibliotheekdekempen.nl