Inwoners Budel-Dorplein jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

BUDEL-DORPLEIN – Vijftig inwoners van Budel-Dorplein uit postcodegebied 6024 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners van Budel-Dorplein daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 29 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.  Rianne (57) uit Budel-Dorplein is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: “Ik neem mijn moeder van 87 mee. We maken er een leuke middag van met z’n tweeën. Bijgelovig ben ik niet, dus ik trek geen gelukssokken aan ofzo. Je kan wel een strategie uitdenken voor het geval je aan de desk naast Linda de Mol belandt, maar als je daar eenmaal staat doe je van de zenuwen dingen toch weer anders denk ik. Als ik in de prijzen val, wil ik een wereldreis maken per camper. Of met vriendinnen naar Aruba of Bonaire.”

De vijftig inwoners van Budel-Dorplein zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro. De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Budel-Dorplein is zondag 29 september van 20.00-21.30 uur bij SBS6 te zien.