Theaterseizoen De Smeltkroes van start met “Geen Viking”

MAARHEEZE – Op zaterdag 21 september start het theaterseizoen 2019-2020 in De Smeltkroes met alweer de 16e voorstelling van Mark van de Veerdonk, met de titel “Geen Viking”. Ook in deze show staat de Heeswijkse cabaretier garant voor een avond vol verbale slapstick, mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en schijnbewegingen. Zijn motto? “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”.

Wie in de afgelopen jaren één van de onstuimige voorstellingen van Mark van de Veerdonk gezien heeft, weet wat het publiek te wachten staat. In rap tempo stapelt de slungelige cabaretier de ene grap op de andere, en creëert zo een aaneenschakeling van ongecompliceerde anekdotes en alledaagse miskleunen. En na afloop vraag je je verbijsterd af: “waar ging dit eigenlijk over? – om het antwoord vervolgens schuldig te moeten blijven… Met “Geen Viking” opent AK de Smeltkroes het theaterseizoen 2019-2020, dat met maar liefst tien cabaret- en muziekvoorstellingen beter gevuld is dan ooit. Op www.de-smeltkroes.nl kunt u vast een kijkje nemen naar wat er het komende jaar nog meer komen gaat. Voor de openingsvoorstelling van Mark van de Veerdonk zijn nog kaarten á € 17,50 verkrijgbaar via bovengenoemde website of aan de kassa van De Smeltkroes voorafgaand aan de voorstelling.

Foto Cathrien van de Veerdonk