Bevrijdingsfestival, Cultureel Lint én Kermis in Weert

WEERT – Dé uitmarkt van Weert en de start van een gloednieuw cultureel seizoen staat dit jaar gepland voor zondag 22 september! Op deze koopzondag worden diverse pleinen, buiten- en binnenlocaties in de Weerter binnenstad omgetoverd tot een dynamische culturele beleving. Het centrum van Weert is van 12.3 uur tot 19.00 uur dé plek voor families, vrienden, jong en oud om zich te laten amuseren, verrassen en laten informeren. Professionele- en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen laten het publiek genieten van allerlei kleine, gratis voorstellingen op het gebied van muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en meer. Pleinen worden gevuld met verrassende podia en straattheaterartiesten brengen de winkelstraten op deze koopzondag nog meer tot leven. Meer info: https://cultureellint.nl/

Bevrijdingsfestival Weert

Dit jaar 75 jaar geleden, op 22 september 1944 werd Weert bevrijd van de Duitse bezetters door de Engelsen. De vrijheid vieren we dit jaar met Bevrijdingsfestival Weert, met optredens van onder andere Maan, Waylon, Nielson en BLØF. Allemaal met voltallige liveband! Voor meer info en tickets: www.bevrijdingsfestivalweert.nl

Kermis Weert: de snelste, grootste & goedkoopste van Nederland!

Van vrijdag 27 september t/m woensdag 2 oktober verandert de binnenstad van Weert in één groot pretpark. De attracties zijn groter, hoger en sneller dan ooit, de prijzen laag als altijd. De kermis is verdeeld over 7 pleinen in Weert en biedt ook heerlijke hapjes en gezellige terrassen om even bij te komen. De toegang is gratis, kinderattracties zijn slechts € 1,50. Dit jaar komt er ook weer een Kermis pop-up store in de Langstraat. Daar is een expositie met onder andere een miniatuurkermis! Meer info: www.kermisweert.nl