Speelgoed- en kinderkledingbeurs

BUDEL-SCHOOT – Op zondag 27 oktober wordt er een tweedehandsbeurs van speelgoed en kinderkleding georganiseerd in De Reinder te Budel-Schoot. Dit van 13.00 tot 15.00 uur. Heeft u nog speelgoed, kinderkleding of baby benodigdheden die nog goed zijn, maar heeft u geen zin of tijd om deze zelf te verkopen dan verkopen wij deze graag voor u. U bepaalt zelf uw verkoopprijs.Hiervoor kunt u voorgedrukte stickervellen kopen à  €1,50 per stuk, waarmee u 21 artikelen kunt inbrengen. We geven maximaal 200 lijsten uit en op=op. De items die u aanlevert worden door u voorzien van een aangekochte sticker met de verkoopprijs die u wenst en daarop een omschrijving van het product. Wij gaan proberen deze artikelen voor u te verkopen en vragen hiervoor slechts 15% van uw verkoopprijs. De opbrengst van de beurs komt geheel ten goede aan de kinderen van Basisschool de Wereldwijzer. De rest van uw opbrengst is geheel voor uzelf. De organisatie is nog op zoek naar kinderkleding van alle seizoenen en verkleed-/carnavalskleding vanaf maat 86 tot en met maat 176. Maar ook binnenspeelgoed zoals auto’s, poppen, lego,  Playmobil, spellen, spelcomputers, puzzels, kinderboeken, babyspeelgoed,… en buitenspeelgoed zoals skates, fietsen, stepjes, tractors, glijbaantjes, speelhuisjes,… zijn welkom. Ook baby benodigdheden verkopen we graag op onze beurs zoals : autostoeltjes, fietsstoeltjes, buggy’s, kinderwagens, wipstoeltjes, campingbedjes en dergelijke. U kunt de stickervellen afhalen op dinsdag 1 oktober van 18.30 tot 20.00 uur en woensdag 9 oktober van 10.30 tot 11.30 uur bij basisschool De Wereldwijzer via de hoofdingang aan de Pater Ullingsstraat 3 in Budel-Schoot. We willen u vragen om met gepast geld te betalen. Het is niet mogelijk om lijsten te reserveren en het afhalen van de lijsten is alleen mogelijk op bovenstaande data en tijden. Het inbrengen van de spullen is op zondag 27 oktober tussen 9.30 en 11.00 uur.  Niet verkochte spullen moeten worden opgehaald op zondagmiddag 27 oktober tussen 17.00 en 17.30 uur.  Meer info via beursbudelschoot@hotmail.com