Cursus EHBO inclusief Eerste Hulp aan Kinderen

CRANENDONCK  – Meestal valt het letsel na een ongelukje mee, maar soms zijn snelheid en kundig handelen van levensbelang. Zo’n situatie is erg stressvol, vooral als het slachtoffer een dierbare is. Met een diploma Eerste Hulp is er voldoende kennis om dergelijke situaties het hoofd te bieden. Wilt u ook leren hoe te handelen? Bij voldoende belangstelling start EHBO vereniging Cranendonck eind oktober 2019 een cursus EHBO inclusief Eerste Hulp aan Kinderen volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. U leert onder andere waar u bij het verlenen van eerste hulp op moet letten en hoe u moet handelen. Uiteraard komt ook het reanimeren met gebruik van de automatische externe defibrillator (AED) aan bod. De cursus bestaat uit 12 lessen van 2 uur en wordt afgesloten met een examen volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. De lessen zijn op donderdagavond in gemeenschapshuis De Reinder te Budel-Schoot. De kosten voor de cursus (incl. boek, examenkosten, verbandpakket) bedragen € 170,00. Veel ziektekostenverzekeringen vergoeden deze kosten geheel of gedeeltelijk, zie hiervoor uw polis. Voor meer informatie of aanmelden neem contact op via: secretaris@ehbocranendonck.nl .