Deelnemers gezocht voor derde akoestisch open podium 

BUDEL-DORPLEIN – Met trots en na het succes van ons eerste en tweede  Akoestisch Open Podium zoeken wij nog deelnemers voor de volgende editie, op zondag 13 oktober 2019 om 13.30 uur. Met dit open podium wordt aan muzikanten ruimte geboden om hun werk te tonen. Dit open podium is bedoeld voor alle leeftijden en niveaus. Alle muzikale stijlen zijn welkom, mits ze worden gepresenteerd met behulp van akoestische instrumenten, met of zonder zang. Solo, duo, groepen, alle combinaties zijn mogelijk. Er is een piano en goede geluidsinstallatie aanwezig. Het open podium begint om 13.30 uur en deelnemers dienen 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn, (13.15 uur).  Elke deelnemer of groep speelt maximaal 10 minuten, deze tijd is zelf in te vullen. Bezoekers zijn uiteraard ook welkom, de entree is gratis. De locatie is Cantine Theater Dorplein, Hoofdstraat 80 in Budel Dorplein. Ingang van het Theater is via het bordes op het Cantineplein, waar parkeren mogelijk is. Zie voor meer info en aanmelden de website onder het kopje ‘’open podium’’ en ‘’info open podium’’: www.cantinetheaterdorplein.nl    /    tel. 0031 610778809.