KFC wint verdiend bij Louwel

HAMONT – KFC maakte de verplaatsing naar Opglabbeek, alwaar het één van de promovendi in deze reeks diende te bestrijden. E Louwel won op de openingsspeeldag in Eksel en was dus een te duchten tegenstrever. 

Verslag : Jacky Vlassaks       

KFC startte aardig aan de wedstrijd.. Jasper Reyskens kon spits Tim Strijbosch bereiken. Tim legde met het hoofd terug tot bij Joren Vrijsen. Joren miste half, maar er zat genoeg effect op de bal, zodat deze toch binnen rolde. Een Raymond Ceulemans in zijn beste dagen, zou het niet beter gedaan hebben. Maar KFC kon slechts even genieten van de voorsprong. Met een verre bal werd op links Stef Cuppens bereikt en deze kon binnenschuiven. 

Maar het duo Joren – Tim, beiden betrokken bij het eerste doelpunt, dachten er anders over. Joren speelde tot bij Tim in de hoek van het strafschopgebied. Tim schilderde de bal wondermooi in de verste winkelhaak. Even later kon Tim de bal onderscheppen, maar zijn poging vanop 25 meter, werd door de thuisdoelman met de grootste moeite van onder de lat geduwd. 

KFC bleef domineren, en dit met resultaat. Vincent Bloemen zette voor en Ferren Peeters kon binnenkoppen. Zo ging KFC met een 1-3 voorsprong naar de kleedkamers. 

Na de rust probeerde Eendracht de bakens te verzetten. Eendrachtig trok men in de aanval, maar kansen creëren was een probleem. En wanneer men bij KFC dan even niet attent was, stond Jeroen Goossens paraat om de bal van de lijn te koppen. Kort voor het einde kon invaller Melvin dan toch tegenprikken en de aansluitings-treffer op het scorebord brengen (alhoewel de man achter het scorebord blijkbaar al vertrokken was). 

De spanning leek terug in de wedstrijd te komen. Maar dit was zonder de waard, in de persoon van Ferren Peeters, gerekend. Hij bracht de stand op 2/4, wat tevens de eindstand was. 

Volgende zaterdag ontvangt KFC op eigen terrein de B-ploeg van Thes Sp, aanvang 19u30. Voor aanvang van deze wedstrijd zullen alle jeugdploegen voorgesteld worden en zal de jaarlijkse groepsfoto gemaakt worden. Supporters op post.