Knevels Verhuizingen, voor een verhuis op uw maat 

NEERPELT –  Een goede voorbereiding, timing en correcte behandeling van meubilair zijn noodzakelijk voor het welslagen van een verhuizing. En dat weet het team van Knevels Verhuizingen als geen ander! Met een goede planning en heldere taakverdeling zorgen zij ervoor dat alles vlot en binnen de geplande tijd verloopt. Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op Knevels.

Knevels is gespecialiseerd in verhuizingen op maat en bieden hier verschillende diensten voor aan. U kan ervoor kiezen om één of meerdere diensten te reserveren, maar ze bieden ook een ’totaal-verhuis’ aan. Alles wordt dan van A tot Z voor u in orde gemaakt. Denk aan het in- en uitpakken van uw huisraad, het demonteren en monteren van meubilair, het in- en uitladen van de verhuiswagen, het regelen van het parkeerverbod bij de gemeente of politiediensten…. En ook na de verhuis staat Knevels voor u klaar. Zo kunnen ze een woning na de verhuis netjes opschonen en stellen ze iemand beschikbaar voor het aansluiten van uw elektrische toestellen, lampen,… U kan zelf aangeven van welke diensten u graag gebruikt maakt en u mag, indien gewenst, altijd zelf een handje meehelpen. Hierdoor wordt de prijs uiteraard voordeliger! 

Bij de verhuis van een kantoor of bedrijf is het natuurlijk van groot belang dat alles snel en efficiënt gebeurt. Daarom wordt er samen met één contactpersoon een volledige planning op maat samengesteld zodat alles vlot kan verlopen. 

Knevels Verhuizingen is tevens het adres voor liftservice. Handig wanneer u meubilair naar een verdieping wilt verhuizen. Ook allerhande verhuismaterialen zoals dozen, luchtkussenfolie, meubelhondjes,… hebben zij ter beschikking. Daarnaast kan u ook voor de bewaring van meubels beroep doen op dit bedrijf. Zij zorgen voor een opslagruimte in optimale omstandigheden. 

Neem contact op en kom te weten wat Knevels Verhuizingen voor u kan betekenen. U kan vrijblijvend een afspraak maken via te. 0032 11 664541 of mail naar info@verhuizingenknevels.be Voor meer info, neem ook zeker een kijkje op www.verhuizingenknevels.be  Knevels Verhuizingen, Broesveldstraat 40 in Neerpelt.