Muziekhuis presenteert Aretha Franklin

MAARHEEZE – Met enige regelmaat organiseert Muziekhuis Maarheeze een ZondagMiddag Live. Deze middagen staan altijd in het thema van een bepaalde artiest, band of genre. Aanstaande zondag 15 september zal Aretha Franklin het middelpunt zijn van de muzikale inspiratie. De band Lapa Loca uit de omgeving ’s-Hertogenbosch zal een groot eerbetoon geven aan het repertoire van de Queen of Soul. Met zangeres Linda Kessels aan het roer hebben ze een gigant in de gelederen die met haar gouden stem Aretha benadert tot in de finesses. Songs als ‘Respect’, ‘Think’ en ‘I say a Little prayer’ zullen deze middag niet ontbreken. Zangeres Linda is in 2013 het team van Muziekhuis komen versterken als docent zang. Inmiddels is ze niet meer weg te denken in Maarheeze en doceert en begeleidt ze talloze zangers en zangeressen in hun weg naar succes. Alleen al voor deze cursisten is het een buitenkans te mogen luisteren en kijken naar deze grand dame. De middag begint om 15.00 uur en is gratis toegankelijk voor alle liefhebbers. Niet alleen is er voor live muziek gezorgd door de band Lapa Loca, ook zal Sebas Lefevre aanwezig zijn om te barbecueën en kunnen de allerkleinsten zich uitleven op een springkussen.

Lapa Loca – Foto Bram van Goch