Ontdek theater met de Jeugdontdekserie

VALKENSWAARD – Ga samen met je (klein)kinderen vanaf oktober op ontdekkingstocht in het theater. Bezoek tijdens deze ontdekkingstocht een aantal zeer bijzondere, niet alledaagse jeugdvoorstellingen met een prachtig verhaal of zeer bijzondere diepgang.

 Geef je (klein)kinderen een onvergetelijk cadeau en ga samen op ontdekkingstocht in Theater De Hofnar. Stel jullie eigen ontdekserie samen en bezoek 3 (ontdekserie S), 4 (ontdekserie M) of 6 (ontdekserie XL) voorstellingen gedurende het seizoen. Hoe gaaf is dat!?

Bij de Jeugdontdekserie kun je kiezen uit de volgende voorstellingen: ‘Buiten de lijntjes’ (4+), ‘De vriendelijke draak’ (4+), ‘Verrassingsvoorstelling Nationaal Theaterweekend’ (5+), ‘De Gruffalo’ (3+), ‘ZELLUF’ (3+) en ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ (2+). De eerste voorstelling uit de jeugdontdekserie is Buiten de lijntjes en gaat over een echtpaar: Meneer en Mevrouw Lijntje. De Lijntjes staan altijd om 7 uur op. Ontbijten iedere dag met een volkoren boterham met kaas. En lezen daarna samen de krant. Tot er op een dag een nieuwe buurvrouw naast hen komt wonen. Niks bijzonders denk je? Wel voor de Lijntjes! Want door de komst van deze buurvrouw verandert alles. En dat is voor de Lijntjes heel bijzonder! Verwacht een humoristische en beeldende voorstelling over loslaten van patronen. Want wat gebeurt er als je een keer niet binnen de lijntjes blijft? Voor meer informatie over de Jeugdontdekserie of over bovenstaande voorstellingen, kijk op www.hofnar.nl Deze theaterserie is alleen te bestellen via de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar 0031 40-2074020