Opfrisavond verkeer

CRANENDONCK – VVN afd. Cranendonck organiseert donderdag 10 oktober van 19.00 –21.00 uur een theoretische opfrisavond. Ook nu weer willen wij samen met verkeersschool Cranenbroek een informatieve avond brengen met als thema verkeer en informatie verkeersregels. U bent van harte welkom om uw verkeerskennis te testen. Op een interactieve manier worden verkeerssituaties in beeld gebracht samen met de gevolgen van uw antwoordkeuze. Uiteraard wordt er ook uitleg gegeven over de betreffende verkeersregels die bij de juiste vraag horen. Na de pauze is er gelegenheid om ieder voor zich uw huidige kennis te toetsen. Wilt u de uitdaging aangaan en uw verkeerskennis testen? Of voelt u zich wat onzeker in het verkeer? Dan bent u van harte welkom. Het beloofd weer een leuke en tevens leerzame avond te worden. Deze avond is bedoeld voor iedereen,  jong en oud! De avond wordt in samenwerking met verkeersschool Cranenbroek gehouden in het theorielokaal aan de Instraat 21 te Budel. Aanmelden graag vóór 4 oktober en… vol is vol! Maar bij meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen zal er een tweede avond georganiseerd worden, een week later. Deelname is gratis (maximaal 24 deelnemers per avond is mogelijk) Inschrijven kan via e-mail: vvn-cranendonck@gmx.com of via telefoonnummer: 0031 6-133 6798 3 .