Win VIP-kaarten voor Kermis Weert

WEERT – Kermis Weert staat jaarlijks garant voor groot feest in de binnenstad. Speciaal daarvoor wordt door lokale ondernemers een bijzondere actie georganiseerd, waarbij binnenstadbezoekers kans maken op het winnen van een exclusieve VIP-kaart.

Bezoekers van de Weerter binnenstad ontvangen bij hun aankopen speciale vouchers waarmee zij kans maken op het winnen van een van de VIP-kaarten. De inhoud van de verschillende VIP-kaarten varieert, maar ze bevatten allemaal vrijkaartjes voor ritjes en/of lekkernijen op de Weerter kermis.

Bezoekers die de vouchers, voorzien van naam- en contactgegevens, deponeren in de speciale kermisbus bij Centrummanagement, Maasstraat 22, maken automatisch kans. Maar liefst tien bezoekers van de Weerter binnenstad worden uiteindelijk verrast met een exclusieve VIP-kaart voor Kermis Weert! De actie wordt georganiseerd door Centrummanagement Weert en BIZ Ondernemers in samenwerking met de Gemeente Weert. De actie loopt van 2 tot en met koopzondag 22 september. Winnaars ontvangen 24 september persoonlijk bericht. De koopzondag van september wordt niet zoals gebruikelijk op de laatste zondag van de maand georganiseerd, maar een week eerder. Zondag 22 september staat tevens in het teken van het Cultureel Lint, dé Weerter uitmarkt, waarbij de binnenstad gevuld wordt met tal van culturele belevenissen. Winkels zijn dan geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Parkeren is gratis in het centrum, uitgezonderd parkeerlocaties met een slagboom.

De grootste, goedkoopste en gezelligste kermis van Limburg vindt plaats van vrijdag 27 september tot en met woensdag 2 oktober 2019. Er staan ruim 130 attracties op 7 pleinen. Meer informatie is te vinden op www.kermisweert.nl.